Élet-Stílus

Trokán Nóra: Senki nem hitte el, hogy nekem bármi problémám lehet az önbizalmammal

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Egy szakítás után kezdett pszichoterápiára járni, a foglalkozásokon jött rá, hogy feldolgozatlan gyerekkori traumái vannak.

Trokán Nóra nemrég a Nők Lapjának adott címlapinterjút. A színésznő beszélt a lovakról, a munkájáról és a magánéletéről is.

Mint mondta, annak idején terápiára volt szüksége ahhoz, hogy megbarátkozzon a nőiességével, harmincéves kora körül ugyanis felerősödött benne egy érzés azt illetően, hogy vannak még olyan gyerekkori traumái, amelyeket nem sikerült rendesen felfolgoznia. Bár kezdetben egy szakítás hatására fordult szakemberhez, a foglalkozásokon rájött, hogy sokkal mélyebbről fakadnak a nehézségei.

Akkor döntöttem úgy, hogy pszichoterápiára fogok járni. Ez négy éven át tartott, és megyek még ma is, csak már nem olyan sűrűn. Akkor kezdett el az önbizalmam és az önértékelésem helyreállni. Senki nem hitte el, hogy nekem bármi problémám lehe az önbizalmammal. Nem értették, hogy ez nem attól függ, az ember hogyan néz ki. Mert hogy belül mi van, és hogy kívül mi látszik, az két teljesen külön dolog. Nekem először belül kellett rendbe tennem magam, és onnantól kezdtem el élvezni a nőiességemet

– mondta a lapnak.

A színésznő arról is beszélt az interjúban, hogy nagyon élvezi a házaséletet, a férje kilétét viszont nem véletlenül tartja titokban. Hangsúlyozta, továbbra sem szeretné felfedni, ki a kedvese, a férfi ugyanis nem ismert ember, így csak miatta lenne érdekes a médiának, a személyes dolgaikat pedig maguknak szeretnék megtartani.

Ami a hamarosan induló The Voice-t illeti, a színésznő elmondta, hogy bár sokan nem tudják, elég infantilis személyiség, ami véleménye szerint a műsorban is megmutatkozik majd. Ahogyan fogalmaz, szerinte „képtelen lesz rendesen viselkedni”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik