Élet-Stílus

Több mint kétszer annyit fizet majd gyerektartásért Kevin Costner, mint eredetileg tervezte

Eduardo Parra / FilmMagic / Getty Images
Eduardo Parra / FilmMagic / Getty Images
A bíróság kedden hirdetett ítéletet.

Májusban derült ki, hogy Kevin Costner és Christine Baumgartner 18 év házasság után elválnak. A válási procedúra nem indult zökkenőmentesen, Baumgartner ugyanis kezdetben nem volt hajlandó kiköltözni a színész házából, pedig annak idején a házassági szerződésükben külön kitértek arra, hogy Costner ingatlanjai az esküvő után is az ő kizárólagos tulajdonát képzik, így ha szakítanak, a volt feleségnek kell elköltöznie.

A múlt héten végül a bíróságon mondták ki, hogy Baumgartnernek mennie kell. Bár az ügyvédjeivel augusztus 15-éig haladékot kértek a költözésre, a bíró elutasította a felvetésüket.

Most újabb dokumentumok kerültek nyilvánosságra, amelyek Costnerék válását tárgyalják. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a divattervező 248 ezer dolláros (kb. 85 millió forintos) gyerektartást vár el a színésztől. Utóbbi azt mondta, ezt az összeget nem tudja havi szinten kifizetni, mert már nem szerepel a Yellowstone című sorozatban, így idén lényegesen kevesebb bevételre számíthat, mint a tavalyi évben.

A Fox News birtokába jutott bírósági papírok szerint a bíró kedden úgy döntött, a Yellowstone sztárjának havonta 129 ezer dollárt (több mint 44 millió forintot) kell fizetnie gyerektartás gyanánt. Ez több mint a duplája annak, amit a színész eredetileg ajánlott, ő ugyanis úgy tervezte, körülbelül 52 ezer dolláros (azaz 17 millió forintos) havi átutalásokkal támogatná a gyerekeit.

A portál megkeresésére Christopher C. Melcher sztárügyvéd azt mondta, bár így is nagy összegről van szó, a keddi ítélet egy újabb veszteség Christine Baumgartner számára, hiszen nem kap majd akkora támogatást, mint szeretett volna.

Ez egy felháborító pénzösszeg, de Kevin hihetetlen életmódot folytat, és a törvény lehetővé teszi a gyerektartást, hogy az anya képes lehessen ugyanazt az életszínvonalat fenntartani a gyerekek számára

– mondta Melcher.

A Fox News információ szerint a gyerekelhelyezést illetően a bíróság mára tűzte ki az első meghallgatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik