Élet-Stílus

Kevin Costner nem képes fizetni az exe által elvárt 85 millió forintos gyerektartást a Yellowstone nélkül

Dimitrios Kambouris / Getty Images for WarnerMedia
Dimitrios Kambouris / Getty Images for WarnerMedia
Nem csoda, hogy nem tudja zsebből kipengetni ezt az összeget minden hónapban.

Májusban derült ki, hogy Kevin Costner és második felesége, Christine Baumgartner 18 év házasság után válnak. Úgy tűnik, nem zajlik le pikkpakk a jogi procedúra, a felek ugyanis nem tudtak megegyezni egyes dolgokban, főként az anyagiakban. Nemrég megírtuk, hogy a színész felesége havi 248 ezer dollárt (kb. 85 millió forintot) vár el gyerektartásdíjként, ami szerinte még mindig kevés ahhoz, hogy három közös gyerekük az eddig megszokott életszínvonalon éljenek tovább.

Frissen benyújtott bírósági dokumentumok szerint Costner azt állítja: nem tudja kifizetni a felesége elvárt összeget, mert már nem szerepel a Yellowstone című sorozatban.

2023-ban lényegesen kevesebbet fogok keresni, mint 2022-ben. Ennek az az oka, hogy lejárt a Yellowstone-szerződésem, ami tavaly a bevételeim legfőbb forrása volt

– áll az iratokban.

Costner szerint Baumgartner pontatlanul becsülte meg a vagyonát, mivel a jövedelme „ingadozik és évente drasztikusan változhat”. A feleség pénzigényét megdöbbentőnek nevezte, hozzátéve: képtelenség kifizetni ezt az összeget, valamint a saját megélhetési és üzleti kiadásait finanszírozni anélkül, hogy eladósodna. A színész azt is megjegyezte, exe korábban azt mondta neki, megérti, hogy a következő év „anyagilag nehéz lesz” számukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik