Élet-Stílus

Liptai Claudia: Az egész életem szenvedélyes, még a pogácsát is ennek megfelelően eszem

RTL
RTL
A házasságát és a munkáját sem tudná másképp elképzelni.

Liptai Claudia nemrég szerepet kapott a Magánélet című darabban, ami egy se veled, se nélküled kapcsolat történetét mutatja be, miközben azt a kérdést feszegeti, hogy az ember a szenvedélyes, vagy inkább a nyugodt életet választaná. A színésznő-műsorvezető a hot! magazinnak adott interjút az előadás apropójából, melyben azt is elárulta, ő melyik lehetőségre voksol ezek közül – derült ki a Bors szemléjéből.

Egyértelműen a szenvedélyes kapcsolatot választom. Az egész életem szenvedélyes, még a pogácsát is ennek megfelelően eszem! Ez egy emberi alkat; nem is tudnám elképzelni az életemet, a házasságomat, vagy a munkámat anélkül, hogy szenvedéllyel élném meg minden egyes pillanatát

– mondta Liptai, aki abban is hisz, hogy az élet komoly történéseit néha muszáj egy kicsit komolytalanul, humorral kezelni.

A műsorvezető hozzátette, nagy öröm volt számára megformálni a karaktert, aki érzelmek egész skáláján vándorol végig a színpadon.

Biztosan van, akinek nehéz eljátszania egy ilyen hullámzó és érzelemdús személyt, de én, aki hasonló amplitúdókban élek, inkább tekintek erre kihívásként, mint nehézségként. Persze nem egyszerű, mert még belőlem is mély érzelmeket vált ki. Mindemellett ez nem egy klasszikus vígjáték, hanem egy társalgási darab, ahol csak a dialógusok viszik a cselekményt

– magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik