Élet-Stílus

Andy Cohen Meghan Markle védelmére kelt, miután azzal vádolták, hamisította a podcastjeit

Kirsty Wigglesworth - Pool / Getty Images és Aaron Davidson / Getty Images
Kirsty Wigglesworth - Pool / Getty Images és Aaron Davidson / Getty Images
A műsorvezető szerint őrültség, amit pletykálnak.

Az elmúlt két hétben többen is nemtetszésüket fejezték ki a sussexi hercegi pár irányába azt követően, hogy a Spotify szerződést bontott velük. Amerikai sajtóértesülések szerint a streamingszolgáltató azért bontotta fel a 25 millió dolláros együttműködést, mert Harry herceg és Meghan Markle nem teljesítették a várt termelékenységi mércét ahhoz, hogy megkapják a beígért összeget.

Bill Simmons, a Spotify podcast-innovációért és monetizációért felelős vezetője a hír megjelenése után élesen bírálta a hercegi párt, kibaszott szélhámosoknak nevezte őket, nem sokkal később Kelly Osbourne is páros lábbal állt bele a hercegbe.

Időközben Meghan Markle-ről egy olyan pletyka is terjengeni kezdett, miszerint az Archetypes nevű podcastjéhez nem is ő készítette az interjúkat. A PodNews nevű portál azt állítja, számos forrásuk megerősítette, hogy a beszélgetős műsort a hercegné stábja vette fel, a hangját csak utólag vágták be a kész anyagba.

Andy Cohen – aki maga is szerepelt Markle podastjében – cáfolta ezt az értesülést.

Persze, hogy beszéltem Meghannel. Határozottan ő interjúvolt meg. Ez egy őrült pletyka

mondta az Us Weekly-nek a műsorvezető.

A minap a Bloomberg is oknyomozó cikket jelentetett meg, melyben azt írták: Harry-nek nagyon sok ötlete volt az évek során, hogy miről lehetne podcastműsort készíteni, több fejessel is beszélt ezügyben. Az egyik műsor a gyermekkori traumákról szólt volna, ehhez állítólag tető alá hozott volna interjúkat többek mellett Vlagyimir Putyinnal, Mark Zuckerberggel és Donald Trumppal is. Reménykedett továbbá abban, hogy talán Ferenc pápát is meghívhatja egy vallásról szóló epizódba.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik