Élet-Stílus

Kibaszott szélhámosoknak nevezte Harry hercegéket a Spotify podcastfelelőse

Chris Jackson - Pool / Getty Images
Chris Jackson - Pool / Getty Images
Bill Simmons szerint ezzel a címmel lett volna érdemes podcastet indítani a hercegi párral.

A Spotify a múlt héten adott ki közös közleményt a sussexi hercegi párral, melyben arról írtak, kölcsönösen megegyeztek abban, hogy idő előtt befejezik a közös munkát – amiről 2020-ban 25 millió dolláros (azaz 8,5 milliárd forintos) megállapodást kötöttek.

Amerikai sajtóértesülések szerint a streamingszolgáltató azért bontotta fel az együttműködést, mert a hercegi pár nem teljesítette a várt termelékenységi mércét ahhoz, hogy megkapják a beígért összeget, mivel csupán egy 12 részes podcastsorozatot készítettek 2022 augusztusa óta.

A történtekre nemrég Bill Simmons, a Spotify podcast-innovációért és monetizációért felelős vezetője is reagált a saját műsorában – szúrta ki a Guardian.

Bárcsak részt vehettem volna a »Meghan és Harry elhagyják a Spotify-t« tárgyaláson. »A kibaszott szélhámosok«. Ez az a podcast, amit el kellett volna velük indítanunk. Egy este be kell rúgjak majd, hogy elmondjam annak a Zoom-meetingnek a sztoriját, amikor megpróbáltam segíteni Harry-nek egy podcast-ötlettel. Ez az egyik legjobb történetem…basszák meg. Szélhámosok

– mondta Simmons, aki korábban is tett már éles megjegyzéseket a sussexi hercegre. 2022 januárjában hasonló stílusban beszélt arról, hogy szerinte Harry úgy árusít dokumentumfilmeket és podcasteket, hogy senkit nem érdekel, mit mond, hacsak nem a brit királyi családról panaszkodik éppen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik