Élet-Stílus

Bloomberg: Harry herceg Putyinnal is interjúzni akart a Spotify-os podcastműsorukban

Jonathan Brady / PA Image / Getty Images
Jonathan Brady / PA Image / Getty Images
Érdekes műsorterveket vázolt.

Egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy szerződést bontott a Spotify Harry herceggel és Meghan Markle-lel. A streamingszolgáltató még 2020-ban írt alá a királyi párral, akik cégének a megállapodás szerint exkluzív podcasteket kellett volna gyártania, a szerződés értéket 25 millió dollárra (8,5 milliárd forint) becsülték. Végül csupán egy sorozatot készített Archetypes címmel, amelyben a hercegné magasstátuszú hölgyekkel beszélgetett a nőket érő diszkriminációról.

A Bloomberg most arról számolt be, Harry hercegnek nagyon sok ötlete volt az évek során, hogy miről lehetne podcastműsort készíteni.

A herceg több fejessel is beszélt lehetséges műsorokról, az egyik a gyermekkori traumákról szólt volna, amiben a herceg interjút készít többek között Vlagyimir Putyinnal, Mark Zuckerberggel, Donald Trumppal.

Az apaságról is szívesen gyártott volna podcastműsort, valamit az éghajlatváltozásról és a vallásról is. Még abban is reménykedett, Ferenc pápát is el tudja hívni a műsorba.

Azonban ezek az ötletek tiszavirág életűek voltak, többen megkérdőjelezték, hogyan lett volna lehetséges tető alá hozni ezeket, mikor például Putyin közismert módon alig ad interjút, főleg nem olyan témában, mely a gyengeségeit emelné ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik