Élet-Stílus

Az internet szerint a Simpson család 1998-as epizódjában megjósolták a Titan tragédiáját is

Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Az animációs sorozat forgatókönyvírója is járt a Titanic roncsánál.

Csütörtökön vált bizonyossá, hogy a néhány napja eltűnt Titan merülőhajó maradványait találták meg a Titanic közelében. A hivatalos tájékoztatás szerint öt nagyobb méretű, a búvárhajóból származó törmelékdarabot is találtak, amely alapján azt a következtetést vonták le, hogy a Titan összeroppant, majd darabokra szakadt a tenger nyomása alatt. A balesetben a búvárhajó öt utasa halt meg.

A New York Post eközben arról ír, hogy A Simpson család egy 1998-as epizódjában kísérteties módon ugyanaz történik, mint ami a Titannel. A Simpson Tide címet viselő epizódban a főhős, Homer Simpson egy merülőhajóval leereszkedik egy hajó roncsához az óceán mélyére, majd ott ragad, az oxigén pedig fogyni kezd.

Mike Reiss, a sorozat író-producere, aki maga is járt a Titanic roncsánál egy merülés alkalmával, nyilatkozott a lapnak:

Habár a saját műsoromról beszélünk, még én is megfeledkeztem róla, hogy volt ilyen epizód. Azt az epizódot azért készítettük, mert akkor jelent meg Az utolsó esély című film Denzel Washingtonnal és Gene Hackmannel. Nem jósoltuk meg a jövőt, abból a filmből építkeztünk, de sajnálatos módon húsz évvel később valami ilyesmi tragédia történt.

@chicanoduke #Simpsons predicted it again #Titanic #Titan ♬ original sound

Egy másik hollywoodi szakember is nyilatkozott a Titan tragédiája kapcsán:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik