Élet-Stílus

Visszaszólt Cardi B-nek a tengeralattjáróval eltűnt brit milliárdos fia, miután a rappernő sérelmezte, hogy koncerten tombolt apja keresése helyett

Rich Fury / Getty Images
Rich Fury / Getty Images
Szerinte a rappernő tanulhatna némi modort.

A 24.hu is megírta, hogy vasárnap eltűnt az OceanGate nevű cég Titan nevű merülőhajója, ami a Titanic roncsaihoz vitt utasokat. A hajó fedélzeten a maximális létszám, öt személy tartózkodott, egy kapitány és négy utas. Az USA parti őrségének ellentengernagya hétfőn azt nyilatkozta: legfeljebb 96 órányi oxigén lehetett a tengeralattjárón.

Az eltűntek között van Hamish Harding brit milliárdos is, akinek a mostohafia, Brian Szasz a minap úgy döntött, elmegy a Blink-182 koncertjére. A témával kapcsolatban azt mondta, ízléstelennek tűnhet most bulizni menni, de a családja is azt szeretné, hogy ott legyen, a zene ugyanis segít az ilyen nehéz időkben.

Cardi B is látta Szasz kiírását, a rappernő az Instagramon oltotta le a férfit, mondván: igenis szomorúan kellene ülnie a házban, vagy ha teheti, saját magának kellene a keresésére indulnia.

Az Etonline beszámolója szerint Szasz kedden az Instagram-oldalán azt írta követőinek egy azóta törölt posztban, hogy az édesanyja arra kérte, távolítsa el a koncerttel kapcsolatos bejegyzéseit, amit meg is tett a magánéletének védelmében.

A férfi később Cardi B kritikájával is találkozott, erre már a Twitter-oldalán reagált.

Micsoda egy szar trasceleb. Cardi B megpróbál lecsapni rám és a családom szenvedésére. Elmentem egy Blink-182 koncertre, hogy megbirkózzak a helyzettel ahelyett, hogy otthon ülnék és nézném a híreket. Szégyelld magad, Cardi. Tanulj egy kis modort.

Szasz nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében is hozzászólt a témához. Mint mondta, egy bizonyos „jogi helyzet” tartja a helyén, nem szállhat repülőre és nincs útlevele sem, továbbá semmi esélye arra, hogy az óceánhoz menjen, így semmit sem tehet az eltűnt apjáért. Állítja: két napig mást sem csinált, csak a híreket nézte, ezután viszont úgy döntött, elmegy egy koncertre, amire korábban jegyet vásárolt, hogy körülbelül két óráig távol lehessen a telefonjától.

Cardi B számára is maradt mondandója, akinek szerinte fogalma sincs, min mennek keresztül a családjával, egyúttal ízléstelennek is nevezte a rappernőt. A kialakult helyzetet rémálomhoz hasonlította, hozzátéve: nagyon aggódik.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik