Élet-Stílus

Cardi B leoltotta a tengeralattjáróval eltűnt brit milliárdos fiát, mert az koncerten tombolt a minap

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Állítólag ott tudott nyugalomra lelni.

Ahogy a 24.hu is beszámolt róla, vasárnap eltűnt az OceanGate vállalat búvárhajója az Atlanti-óceán északi részén. A jármű épp a Titanichoz vitt turistákat és szakértőket. A kommunikáció egy és háromnegyed órával a merülés kezdete után szakadt meg a Titannal, amelyen legfeljebb 96 órára elegendő oxigén lehet. A fedélzeten maximális a létszám, öten tartózkodnak rajta.

Sajtóértesülések alapján a merülőeszközön van Hamish Harding brit milliárdos, Paul-Henry Nargeolet, a jármű francia pilótája, Stockton Rush, az OceanGate vezérigazgatója, valamint a pakisztáni Sahzada Davood és fia, Szuleman. A búvárhajót nagy erőkkel keresik.

Harding mostohafia, Brian Szasz a tengeralattjáró eltűnéséről szóló hírek után még elment a Blink-182 koncertjére, noha hozzátette:

Ízléstelennek tűnhet most koncertre jönni, de a családom is azt szeretné, hogy itt legyek, a zene ugyanis segít az ilyen nehéz időkben.

Cardi B nem volt elragadtatva a poszttól. Szerinte a brit milliárdos fiának otthon kéne csücsülnie és sírva várnia az apjáról szóló hírekre.

A mostohafiú épp koncerten van. Az emberek meg jönnek ezzel, hogy »De mit kéne csinálnia, üljön szomorúan a házban, esetleg keresse meg ő maga?«. IGEN

fogalmazott a dühös rapper.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik