Élet-Stílus

Schobert Norbi nemrég visszavonult, de már a visszatérést tervezi

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Nem tud otthon unatkozni, sem feladni a hivatását.

Schobert Norbi májusban bejelentette visszavonulását, miután a Gazdasági Versenyhivatal 40 millió forintra büntette a Norbi Update-et. Pár napja kiderült, hogy a harmincnapos határidő lejártával, részletfizetési lehetőség mellett sem fizette meg a kiszabott pénzbírságot.

A Tények szerdai adásában Schoberttel foglalkoztak, és hogy a fitneszedző visszatért gyökereihez: tervei között szerepel, hogy újra tornázzon és személyes kapcsolatot ápoljon a közönségével.

Olyan nekem az élet mozgás és fellépés nélkül, mint Mága Zoltánnak egy koncert hegedű nélkül, vagy Havasi Balázsnak zongora nélkül. Én nem tudok itthon unatkozni. Azt fogom csinálni, hogy nyáron pihenek, feltöltődöm, mindenki elmegy nyaralni… Szeptembertől megvan már a csarnok, ahol szombaton délelőtt 10 órakor akár négy-ötszáz embert fogok tudni fogadni

– mondta el a riportban Schobert, aki egyébként ingyen tervezi majd tartani ezeket az edzéseket.

Elárulta, nem tud felhagyni a hivatásával, mert rengeteg üzenetet kapott, hogy ne adja fel és ne hagyja cserben az embereket, akik évtizedek óta hisznek benne. Kijelentette azonban, hogy az Update nem fog visszatérni.

Húsz évig küzdöttem érte, háromszor bebizonyítottam az igazamat, ez kevés volt, elengedtem. Itt vagyok 52 évesen, tudok jól mozogni, órát tartani… Logikusan az én órám nem a 14 éves tiktokkereknek fog szólni, hanem a negyven, ötven, hatvan pluszosoknak, de az ő életüket meg tudom egy húsz évvel hosszabbítani, a minőségét meg tudom javítani. (…) Nem a régi Norbi fog tornázni. Egy idősebb, tapasztaltabb Norbi fog tornázni, egy más rétegnek

– fogalmazott Schobert Norbert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik