Élet-Stílus

Megint megcsalta rongybaba férje, bosszúból elvette a férfiasságát

Rongy élet.

Meirivone Rocha Moraes és férje életéről már többször beszámoltunk, igazi brazil szappanopera. Volt, hogy elrabolták a gyereküket, olyan is, hogy a párja megcsalta. Mégis a legkülönösebb a családban az, hogy a nőn kívül mindenki rongybaba, ami ad egy érdekes fényt az előző mondatnak is.

A pár a Moraes anyja mutatta be egymásnak, miután megelégelte, hogy most 37 éves lánya folyamatosan arra panaszkodik, nincs senkije és nem tud kivel elmenni táncolni. A szerelem akkora, hogy össze is házasodtak, 250 fős lagzit tartottak, majd született két gyerekük.

Mint már említettük a férj azonban, nem egy tökéletes férfi, tudniillik lusta. Ez valahogy egy rongybabánál valahol érthető is, az viszont, hogy megcsalja feleségét, már kevésbé. Pedig most másodszor is megtörtént, állítja Moraes.

Akkor jöttem rá, mikor írt egy üzenetet egy barátom azzal, hogy megcsal.

Megint. Korábban volt, hogy a nő rózsaszín tangát talált a padlón, máskor meg ismeretlen nőkkel beszélgetett a párja.

Marcelo szemtelen, megy a nők után, majd azt hazudja, hogy nem történt semmi. Időnként rajtakapom, hogy egy lánnyal beszélget, és mikor megkérdezem, ki volt az, azt próbálja beadni, hogy az unokatestvére.

Most bosszút is állt rajta, először is, a férj, Marcelo csak a kanapén aludhatott, másrészt leszedte a péniszét, egy 16 centis dildót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik