Élet-Stílus

Rongybaba férje megcsalta a brazil nőt

Nem várt fordulatot vettek az események.

A brazil származású Meirivone Rocha Moraes tavaly házasodott össze egy rongybabával, Marcelóval, akitől azóta már három gyermeke is született – a sajátos családról ebben a cikkünkben írtunk korábban.

Azonban az események nem várt fordulatot vettek: a feleség egyik barátja elárulta, hogy látta Marcellót, ahogyan egy másik nővel bementek egy motel szobába, miközben Meirivone az egyik gyermekükkel kórházban volt. A 37 éves nő a LADbible értesülései szerint először nem akart hinni a pletykának,

de aztán átnézte férje telefonját és ott egyértelmű bizonyítékokra lelt. A csalárd férj persze mindent tagadott, és próbálta szerelméről meggyőzni az összetört szívű asszonyt.

Meirivonét bár megviselték a történtek és úgy érzi, kapcsolatuk egy hajszálon függ, de úgy döntött, ad még egy utolsó esélyt gyermekei apjának. A nő gyakran oszt meg házasságáról részleteket Instagram oldalán, ahol a félrelépés tényét sem rejtette véka alá. A kommentelők közt volt, aki szerint csak a szerelem tud így bántani, más a hír hallatán elvesztette hitét az igaz szerelemben, valaki arra bíztatta Meirivonét, hogy próbálják ezt közösen megoldani a férjével, de olyan is akadt, aki felfedte az állítólagos szerető nevét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik