Élet-Stílus

Elle Fanning 16 évesen azért nem kapott meg egy filmszerepet, mert dughatatlannak titulálták

Samir Hussein / WireImage / Getty Images
Samir Hussein / WireImage / Getty Images
Ma már csak nevet ezen, de akkoriban az ügynökei nem merték elárulni neki a dolgot.

Elle Fanning májusban beszélt arról, hogy amikor egy franchise szereplőválogatásán próbálta ki magát, azzal az indokkal utasították őt vissza, hogy nincs elég Instagram-követője. A Nagy Katalin – A kezdetek című sorozat sztárja nemrég a The Hollywood Reporternek adott interjút, melyben egy másik indokot is felidézett, ami miatt végül nem kapott meg egy szerepet.

Nem hiszem, hogy végül valaha megcsinálták, de egy apa-lánya utazásos vígjáték lett volna. Nem az ügynökeimtől hallottam, mert ők nem mondták el nekem az ehhez hasonló dolgokat – ez a szűrőrendszer nagyon fontos, mert valószínűleg sokkal több bántó megjegyzés is volt, amit kiszűrtek –, de ez eljutott hozzám. 16 éves voltam, és valaki azt mondta: ó, azért nem kapta meg azt a vígjáték-szerepet, mert dughatatlan.

A színésznő hozzátette: undorítónak tartja az illető megjegyzését, de ma már tud rajta nevetni.

Mindig is rendkívül magabiztos voltam, de természetesen ha a nyilvánosság előtt nősz fel, az furcsa. Ha visszanézek magamról olyan lesifotókat, amiket 12 éves koromban készítettek rólam, arra gondolok: jó dolog ilyen tükröt látni magadról ennyi idősen? Nem érzem, hogy sérültem volna emiatt, de határozottan tudatosította bennem, hogy legyek tisztában önmagammal

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik