Élet-Stílus

A rendőrség lezárta a nyomozást Széphalmi Juliskáék megrongált autóinak ügyében

RTL Klub
RTL Klub
A tettes nem lett meg, a javítás összegét pedig egyelőre másra költik a párjával.

Széphalmi Juliska még év elején tett feljelentést, miután egy illető obszcén kifejezéseket és rajzokat vésett – az akkor még csak kedves barátként emlegetett – párjának kocsijára, majd a színésznő autóján is hasonló sérülések jelentek meg.

Nagyon dühít ez az eset, és biztos vagyok abban, hogy ez egy magánéleti bosszú, amit féltékenység hajthat. De nem értem, miért kellett ez a kicsinyes rongálás, hiszen április óta nem élek párkapcsolatban! Az első eset után keresgéltem összefüggéseket, hogy ki tehette, pár embert számon is kértem, de persze, mindenki tagadta. Majd aztán az én autómon is megjelentek ezek a rajzok, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a másik kocsin. Biztos vagyok benne, hogy ugyanaz az ember a tettes

– mondta akkor Széphalmi.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, kamerafelvételeket is lefoglaltak az utcában, ahol a 600 ezer forinton felüli rongálások történtek.

A színésznő most a Borsnak árulta el, hogy a rendőrség lezárta a nyomozást, nem sikerült megtalálniuk a tettest, így a kár javítását a saját pénzükből kell majd finanszírozniuk. Ez a projekt viszont egyelőre várat magára.

Rengeteg pénzbe kerülne, amit most inkább egy szép, közös nyaralásra költünk. Az sokkal kellemesebb módja annak a pénznek az elköltésére, első nyaralásunk lesz így hármasban együtt. Főleg, hogy a nyár után kisfiam, Lacika az iskolát kezdi, ami nagy változás lesz. Nagy öröm számomra, hogy nagyon jól kijönnek a párommal, mert szinte minden estét együtt töltünk. Egyelőre még kétlaki életet élünk, mert mindkettőnknek van lakása, de Lacika ide járt oviba és iskolába is ide fog, de ettől még minden szabadidőnket együtt töltjük!

– mondta a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik