Élet-Stílus

Pásztor Annát egyszer hajléktalannak nézték egy lomtalanításon

TV2
TV2
Egy hontalan férfi penészes kenyérrel is megkínálta, mert azt hitte, neki nagyobb szüksége van rá.

Pásztor Anna a minap Kadarkai Endre Élni jó című műsorának vendége volt, ahol a büszkeség és a hiúság témaköre is szóba került. A műsorvezető érdeklődésére az énekesnő elmondta, jól gondolja, hogy ő híján van ennek a két tulajdonságnak, amihez kapcsolódóan egy történetet is elmesélt.

Mint mondta, annak idején, amikor balettóráról balettórára járt, többször is magára kapta a nagyapja kabátját és egy kucsmát, hogy ne kelljen sokat öltözködnie, amikor pedig a nagynénje meglátta, csak annyit mondott neki: „Anncsika, azért annak örülök, hogy nem vagy hiú.”

Ez azt jelenti, hogy borzasztóan néztem ki. Ugyanebben a szettben egyszer lomtalanítás volt, és egy hajléktalan emberke mellett turkáltam a szemétben. Lemezeket válogattam, valaki kidobott bakeliteket. Ugyanebben a szerelésben voltam, és akkor az otthontalan bácsi talált egy ilyen félig megrohadt kenyeret, rám nézett, és úgy gondolta, nekem jobban kell

– emlékezett vissza

Pásztor egyébként ugyanebben az adásban azt is elárulta, hogy korábban két vetélésen is átesett, mielőtt megszülettek volna a gyerekei.

Kapcsolódó

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik