TV2
Szórakozás

Pásztor Anna: Volt olyan kisbaba, aki nem tudott megszületni, sajnos elvetéltem

Vetéléseiről beszélt az énekesnő.

Pásztor Anna Kadarkai Endre műsorában mesélt az életéről, múltbeli pofonokról, kudarcokról. Az énekesnő a beszélgetés során elmondta, több vetélése is volt.

A kudarc egy olyan kulcs, titkos üzenet a világtól, amit ha meg tudsz fejteni, óriási nagyot ugratsz. Volt olyan kisbaba, aki nem tudott megszületni, sajnos elvetéltem. Meg kellett fejtenem, hogy miért. Abban a pillanatban, hogy megfejtettem: puff, óriási ugrás. Pszichésen, lelkileg, nőileg… Kettő kisbaba is volt. Az egyiknek eleve nem volt szívhangja nyolchetesen. A másik kisbaba, sajnos ő halmozottan hátrányos volt. Az a fajta készenléti szint, amin én voltam, mint anya, az nem volt elég, hogy én egy gyereket olyan mélységben és szeretetben tudjak nevelni, mint ahogy azt most csinálom. Jó kis nyugis, hippi anyuka lettem volna, a lelki mélység, a vágy hiányzott

idézi az Anna and the Barbies zenekar frontemberét a Bors.

Amikor elment az első baba, az olyan volt, mintha egy középkori kardot ide belém szúrtak volna, és megforgatták. A másik baba jóval nagyobb volt, négy hónapos volt, félig meg is kellett szülni. Az a pár nap a kórházban, az olyan turbulencia, gyökerestül tépi ki az életet. Utána az a folyamat, amíg én üvöltve-bőgve megtanultam, hogy min kell változtatnom, felfogtam, hogy: Anna, nem voltál kész, amilyen lelkiséggel be akarod fogadni ezt a kis lényt. Valaki pedig azt mondta, csak beköszönt.

Pásztor Annának és akkori párjának végül két gyereke született: Benji most kilenc-, Zoé pedig hétéves.

Ajánlott videó