Élet-Stílus

Meghalt a nő, aki több mint harminc éve volt kómában

Meghalt Miriam Visantin, aki több mint három évtizeddel ezelőtt olyan súlyosan sérült meg egy autóbalesetben, hogy kómába esett és azóta sem tért magához.

Férje, Angelo Farina jelentette be, hogy múlt szerdán, 57 éves korában meghalt Miriam Visantin, aki 1991 karácsonyán, egy súlyos autóbalesetet követően kómába esett és sohasem tért magához – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Visantin 1991 karácsonyának estéjén hajtott oszlopnak Fiat Pandájával az Olaszország északi részén fekvő Casoniban. Az életét megmentették, de operálhatatlan agysérülése miatt kómába esett, melyből soha nem ébredt fel.

Férje, akivel a baleset előtt másfél évvel házasodtak össze, mindvégig a felesége mellett maradt, és az elmúlt közel harminckét évben minden nap legalább egyszer meglátogatta a kórházban fekvő Miriamot. A nőt két hónappal ezelőtt szállították át egy másik kórházba, mert folyadék gyűlt fel a tüdejében. Halálát szívroham okozta.

Boldog vagyok, hogy végre odafent van, békében, a Paradicsomban. Sokat szenvedett az elmúlt évtizedekben. Csak másfél éve voltunk házasok, amikor a tragédia történt. Fiatalok voltunk, tele voltunk tervekkel. Nagyon szerette a gyerekeket. Kegyetlen volt hozzá a sors. Túl kegyetlen

– nyilatkozta a férj egy helyi lapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik