Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Nem szolgálták ki a magyarokat egy horvát étteremben

Ahogy minden héten, most is sorra vesszük azokat a cikkeket, amik egy éve leginkább érdekelték az olvasóinkat.

Tavaly május 6-án találtak rá holtan Berki Krisztiánra, pár nappal később pedig az is kiderült, kokaint és marihuánát találták a lakásán, pár nappal később pedig elkapták a dílerét, és őrizetbe is vették.

Kapcsolódó
Kokaint találtak Berki Krisztián lakásában, elfogták a dílerét
Vecsésen csaptak le a 42 éves feltételezett drogkereskedőre, akitől két drága autót is lefoglaltak. Gyanúsítottként hallgattak ki egy másik férfit is.

Ugyanezen a pénteken mondta Orbán Viktor a Kossuth rádióban:

Magyarországnak is lenne tengere, ha nem vették volna el tőle.

A horvát külügy be is hívatta emiatt a zágrábi magyar nagykövetet, egy trpanji étterem pedig úgy döntött, nem szolgálnak ki magyarokat.

Kapcsolódó
Nem szolgálják ki a magyarokat egy horvát étteremben
Kiírták, hogy a magyarokat nem látják szívesen az Adrián.

Egy éve ilyenkor történt az is, hogy beiktatták Novák Katalint köztársasági elnökként. A nosztalgiázni vágyók itt nézhetik meg róla a galériánkat:

Kapcsolódó
Csak képek és Novák Katalin
A köztársasági elnök beiktatása képekben.

Leanne Bell egy ritka rendellenességgel született, ami miatt két méhe van. Az állapot miatt havi kétszer menstruál, és akár két gyerekkel is teherbe tud esni úgy, hogy azok nem ikrek. A férfiakat pedig elriasztja, mikor megtudják ezeket Bellről.

Kapcsolódó
Két hüvelye és két méhe van, menekülnek tőle a férfiak
Leanne Bell kétszer menstruál, és egyszerre két gyerekkel is terhes tud lenni.

Kollégánk tavaly írt Törteliné Breznay Klára festőművésznő történetéről. Idéznénk tőle: „Egy tavaly decemberi reggelen rendőrök, vadászok és kormányhivatali alkalmazottak csapata érkezett egy azonnal végrehajtható leölési határozattal Törteliné Breznay Klára festőművésznő 12,5 hektáros birtokára, és két óra elteltével valamennyi birkája és kisbáránya – legalább hatvan racka juh – halott volt.  Korábban az idős nő lovait kobozták el a hatóságok, amit a bíróság később jogszerűtlennek ítélt.”

Kapcsolódó
„Azért kellett meghalniuk, mert nem voltak megjelölve” – leölési határozattal végeztek a festőművésznő nyájával
A juhok körülbelül negyven hektáron, jól tartva éldegéltek, amíg a kecskeméti járási hivatal és a kormányhivatal intézkedni nem kezdett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik