Élet-Stílus

Azzal keres óránként 30 ezer forintot, hogy ölelget másokat

Egyre nagyobb iránta az érdeklődés.

Ahány ember, annyi stresszkezelési módszer, van, aki sportolni jár, van, aki olvas, mások kocsmába járnak. Aztán van olyan is, mint a 24 éves Mark Lee, aki megölelteti magát. És ezért nem kevesebb, mint 75 fontot, úgy 30 ezer forintot fizet óránként – írta a Mirror.

Trevor Hooton, azaz Treasure „profi ölelkező”, van olcsóbb ajánlata is, 30 fontért (13 ezer forintért) ölelkező partikat is tart, ahol „egy biztonságos és rendezett környezetben fel lehet fedezni a nem szexuális kapcsolódás élvezetét”.

Hooton szolgáltatására egyre nagyobb az érdeklődés, azt mondja, három okra lehet visszavezetni, miért fordulnak hozzá.

Az első kör azokból áll, akik a mindennapjaikban nem kapják meg azt az érintést, amire szükségük lenne. A máik csoport ennek az ellenkezője, ápolók és gondozók, akiket bőven sokszor megérintenek, de a legtöbb érintés csak eltávolítja a másiktól, és „kimerítő” is. A harmadik csoport pedig az, akiket frusztrál, ha megérintik, vagy esetleg egy rossz élményük volt korábbról, és ezen szeretnének változtatni.

Lee először két órára fizetett be, stresszes volt tanulmányi és családi okokból kifolyólag. Az óra elején idegesnek érezte magát, de aztán ellazult, és arra volt neki jó, hogy őszintébb legyen magával, és hogy könnyebben megnyíljon másoknak.

Hooton azt mondja, amit kínálnak az „több mint egy ölelés”, „az érintésen keresztül törődést, szeretetet, jóakaratot táplálnak valakibe”.

Sokan nem értik, mivel foglalkozik, vannak, akik szexmunkásnak gondolják, pedig ő a szenvedélyének él, hogy az emberek kapcsolódni tudjanak egymáshoz.

A kommunikációról és a bizalomépítésről van szó. Ha felbérelsz egy ölelkezési terapeutát, azzal az idejét, figyelmét, törődését bérled ki

– nyilatkozta. Lee szerinte azért ment hozzá, mert nála elvárások nélkül kaphat ölelést.

„A való világban minden bonyolultnak tűnik, de ez egyszerűnek, és nyíltan tud beszélni arról, amit átél.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik