Élet-Stílus

Vilmos herceg szerint Sarolta hercegnő nagyon elfáradt, miután ügyelt arra, hogy az öccse jól viselkedjen a koronázáson

Karwai Tang / WireImage / Getty Images
Karwai Tang / WireImage / Getty Images
Lajos herceg tavaly nyáron nagyon elemében volt, amikor II. Erzsébet platina jubileumát ünnepelték az Egyesült Királyságban.

Szombaton új korszak vette kezdetét az Egyesült Királyságban: III. Károlyt, a néhai II. Erzsébet királynő örökösét hivatalosan is királlyá koronázták. Az eseményeket élőben követtük a 24.hu-n, az összefoglalót ide kattintva lehet elolvasni.

A koronázáson az uralkodó családtagjai is részt vettek, többek között az unokái, György herceg (aki a király apródja volt a ceremónián), Sarolta hercegnő és Lajos herceg is. Utóbbiak kézen fogva érkeztek meg az eseményre, és a szertartás alatt is egymás mellett ültek.

Vilmos herceg és Katalin hercegné vasárnap a windsori kastély előtti hosszú sétányon találkoztak a rajongóikkal, egyikük érdeklődésére pedig a trónörökös elmondta, hogy a lányuk nagyon elfáradt szombaton, ezért nem tartott velük a sétán.

Sarolta nagyon fáradt a tegnapiak után. Csendes napja van otthon. Biztosra ment, hogy a kisöccse jól viselkedjen

idézte Vilmos herceget a Hello! magazin nyomán a People.

Bár a sétát kihagyta, a hercegnő később csatlakozott a szüleihez és a bátyjához a koronázási koncerten, ahol többek között Olly Murs, Nicole Scherzinger és Katy Perry is felléptek.

Az ötéves Lajos herceg egyébként több alkalommal is magára vonta már a közönség figyelmét egy-egy jeles eseményen. Ilyen volt például, mikor II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségén a fülét betapasztva jelezte, hogy nem tetszik neki a felettük elzúgó repülők hangja, vagy amikor a későbbi záróeseményen grimaszolt unalmában.

Kapcsolódó
Egy új korszak vette kezdetét: hivatalosan is megkoronázták III. Károlyt
Megkoronázták III. Károly királyt. A ceremónia nem szűkölködött érzelmekben, és épp annyira volt tradicionális, mint amennyire haladó szellemű – pontosan ezt lehetett várni előzetesen is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik