Élet-Stílus

Félmeztelenül, paplan alól szavazott a szenátor az online ülésen

Kollégái alig bírták visszatartani a röhögést.

Bizarr pillanatokat élhettek át Minnesota állam online törvényhozási ülésének résztvevői május elsején.

A Zoomon keresztül zajló tanácskozáson épp a szavazásnál tartottak, amikor Calvin Bahr szenátor félmeztelenül, paplannal kissé betakarózva voksolt igennel. Először is megmutatjuk a jelenetet:

A felvételen látható, hogy az ülés többi résztvevője próbálta higgadtan kezelni a történteket – vagy épp csak próbálták visszatartani a röhögést. A főszereplő pedig hamar kapcsolt, hogy mi történt, mert néhány pillanattal később már csak a neve látszott a képernyőn.

A Covid kezdetén, a home office berobbanásakor napi rendszerességgel történtek hasonló esetek: mi is sorra számoltunk be arról, hogy épp ki felejtette bekapcsolva a kamerát vagy a mikrofont egy fontos online munkahelyi megbeszélés alatt. Emlékezzünk csak a a New Yorker neves újságírójára, aki Zoom értekezlet közben maszturbált, vagy a New Jerseyben élő hivatalnokra, aki közel 150 ember előtt vécézett, na meg a nőre, aki zuhanyzás után véletlenül belegyalogolt testvére Zoom-megbeszélésébe. Azt gondoltuk volna, hogy az emberek közel három év után hozzászoktak a dologhoz, de úgy tűnik, a kamera-feledékenység már örökre velünk marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik