Élet-Stílus

Lefeküdt egy rajongójával a pornószínésznő, de nagyon megbánta

Ethan Miller / Staff / Getty Images
Ethan Miller / Staff / Getty Images
Egyszer lefeküdt egy rajongójával Angela White ausztrál pornósztár. Bár a randi egy darabig remekül alakult, egy ponton bizarr fordulatot vett.

Angela White, ausztrál pornósztár, akinek nevétől azért volt hangos a sajtó néhány héttel ezelőtt, mert kollégája Keiran Lee azt mesélte róla, hogy kórházba juttatta hatalmas péniszével, újabb bizarr sztorit osztott meg a múltjából – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

White nemrég elmesélte, bár egyszer valóban megoperálták egy forgatást követően, nem egészen úgy történt, ahogy Lee emlékszik. Most pedig, az Under the influence podcastben felelevenített egy esetet, amikor a minden józan érv ellenére, lefeküdt egy rajongójával, és az események egy ponton bizarr fordulatot vettek.

White azt mondja, a rajongóval egy rendezvényen ismerkedett meg. A férfi volt olyan merész, hogy felírta egy papírra a telefonszámát, és odaadta a pornósztárnak, hogy ha gondolja, egyszer hívja majd fel. White mosolygott, de esze ágában sem volt felhívni a férfit. Mígnem egy napon eszébe jutott, hogy tulajdonképpen miért is ne.

A randi eleinte jól alakult, a férfiről kiderült, hogy francia, modell és képzőművész. Megmutatta Angelának a vázlatfüzetét, majd felajánlotta a nőnek, hogy a lakását is megmutatja. Amint beléptek az ajtón rögtön egymásnak estek, majd a férfi elkezdett egyre furábban viselkedni.

Az első figyelmeztető jel az volt, hogy nem akart óvszert viselni. Angela aztán arra figyelt fel, hogy szex közben a férfi nem rá figyel, hanem magát nézi a tükörben.

Az jutott eszembe, hogy te jó isten, az Amerikai psychóba csöppentem!

Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor Angela észrevette, hogy a férfi titokban fotókat, vagy videót próbál készíteni a szeretkezésükről. Akkor összeszedte a ruháit és faképnél hagyta a férfit.

„Valójában nem velem akart lenni, csak fel akart vágni a barátai előtt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik