Élet-Stílus

Túl nagy péniszű partnere miatt került kórházba a pornósztár

Gabe Ginsberg / Contributor / Getty Images
Gabe Ginsberg / Contributor / Getty Images
Komoly sérülést szenvedett Angela White pornósztár, miután több mint egy órán át vettek fel egy jelenetet kollégájával, Keiran Lee-vel.

„Kórházba juttattam, de nem szándékosan tettem” – mesélt Keiran Lee pornósztár karrierje egyik leghorrorisztikusabb élményéről – írja az Independent című brit lap.

Lee a Pillow Talk podcast vendégeként idézte fel, hogy egy alkalommal több mint egy órán át vettek fel egy jelenetet Angela White-tal. Amikor végeztek a munkával, elköszöntek egymástól és hazamentek. Lee két nappal később tudta meg, hogy miután White hazarepült Ausztráliába, kórházba kellett mennie súlyos hasi fájdalmai miatt.

Kiderült, hogy a forgatás során megsérült White vakbele. Lee azt mondja nagyon megijedt, mert ezzel akár White halálát is okozhatta volna. Lee szerint egyébként nem a túl nagy pénisze, hanem a furcsa póz okozta a sérülést.

A férfi felidézett egy másik esetet is, amikor egy forgatáson kiakadt White állkapcsa és megharapta Lee heréjét. A pornósztár azt mondja, az volt eddigi élete legfájdalmasabb élménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik