Szórakozás

Angela White pornószínésznő elmesélte saját verzióját a forgatásról, ami után kórházba került

YouTube / Barstool Sports
YouTube / Barstool Sports
Néhány hete alaposan felkavarta a bulvár állóvizét Keiran Lee pornószínész amikor azt nyilatkozta, hogy egy forgatás során kórházba juttatta partnerét Angela White-ot a hatalmas péniszével. A színésznő most elmesélte a saját verzióját a történtekről.

Karrierje egyik leghorrorisztikusabb élményeként írta le Keiran Lee pornószínész azt a forgatást, mely után kórházba kellett szállítani a partnerét, Angela White-ot.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Lee egy podcastben azt mesélte, hogy miután több mint egy órán át vettek fel egy jelenetet, White erős hasfájás miatt kórházba ment, ahol kiderült, hogy megsérült a vakbele. Lee azt mondta, nagyon megijedt, mert úgy érezte, meg is ölhette volna White-ot.

Angela White néhány napja szintén egy podcastben mesélte el a saját verzióját az esetről – írja a New York Post. A 37 éves színésznő azt mondta, valóban megtörtént, hogy egy Lee-vel közös, kimerítő forgatás után kórházba került, azonban nem valószínű, hogy munka közben sérült meg, Lee hatalmas pénisze miatt.

White azt mondja, több mint valószínű, hogy egy véletlen egybeesésről van szó. A forgatás után fájdult meg a hasa, egy mezei vakbélgyulladástól.

Nincs semmilyen orvosi bizonyíték, ami arra utalna, hogy Lee hatalmas pénisze sértette meg a szerveimet. Habár azt el kell ismernem, hogy elér vele olyan szerveket, melyeket szerintem nem kellene elérnie egy pénisznek

– mondta a színésznő majd hozzátette, meglepte, hogy a sztori felszínre került, hiszen 2016-ban, a közösségi médiában részletesen beszámolt a műtétjéről.

White és Lee egyébként az ominózus forgatás után is többször dolgoztak együtt, így történhetett meg, hogy egy másik forgatáson White véletlenül megharapta Lee heréjét. Ezt az esetet a színész is felidézte, azt mondta, ez volt élete legfájdalmasabb élménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik