Élet-Stílus

Ada az ikrei születéséről: Gyakorlatilag a császár mentette meg az életemet

A műsorvezető szerint felelőtlenség kijelenteni, hogy a császármetszéssel szülő édesanyák nem küzdenek meg a gyerekeikért.

Dukai Regina nemrég a közösségi oldalán írt arról, hogy több kéretlen kommentet is kapott azzal kapcsolatosan, hogy tavaly év végén császármetszéssel hozta világra a kislányát, Oliviát. A modell a posztjában kijelentette: róla leperegnek az idegenektől kapott megjegyzések, de úgy érzi, sokan el akarják hitetni a császáros édesanyákkal, hogy mivel nem természetes úton szültek, kevesebbek, és akad, aki ezt el is hiszi.

Ha tehetném, mindenki elé pajzsként állnék fel, hogy megvédjem őket ezektől a megjegyzésektől

– írta ekkor Dukai.

A Tények Plusz tegnapi adásában Pintér Adrienn is megszólalt a témában, aki mindhárom gyerekének császármetszéssel adott életet, más lehetőség pedig nem is igen állt előtte.

Nálam a fiúkkal gyakorlatilag a császár mentette meg az életemet, úgyhogy én nem nézem le a császáros anyukákat. És Freycinél is az volt, hogy alapvetően császár után most már támogatják sok esetben a természetes szülést de nálunk megint elindult a vérnyomásom, és azt mondták, hogy tudva az előéletemet nem kockáztatnak, hanem azonnal megműtenek

– emlékezett vissza a műsorvezető, aki szerint felelőtlenség olyasmit mondani egy császáros édesanyának, hogy ő nem küzdött meg a gyerekéért.

Vannak ezek a kommentek, hogy »te nem küzdöttél meg ezért a babáért«, szerintem de! Tehát én azért tudom, hogy mi történik a császár utáni x napban, vagy x órában, amikor mindenedből lóg ki valami, és nem állhatsz föl: vagy azért, mert ugye spinális, vagy altatásos műtéted volt, és ugye van egy x óra, amíg nem csinálhatsz semmit, vagy azért mert, mert egyéb más baj van. Úgyhogy ezt azért elég felelőtlen ilyen szempontból kijelenteni, hogy te nem küzdöttél meg a gyerekedért, meg nem tettél érte semmit

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik