Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: az egész személyzet Johnny Depp levágott ujját kereste

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy éve ilyenkor rendszeresen beszámoltunk az Amber HeardJohnny Depp perről, amelyből egyre durvább részletek derültek ki a pár életéről. Itt például annak a konfliktusnak a körülményei, amelynek következtében Depp 2015-ben elveszítette a fél ujját:

Kapcsolódó
Az egész személyzet Johnny Depp levágott ujját kereste
Végül a konyhában találták meg a hiányzó testrészt.

Egy évvel ezelőtt tragédia érte Cristiano Ronaldót és családját. A portugál labdarúgó a párjával, Georgina Rodriguezzel ikreket vártak, az ikerpár fiú tagja azonban a születés után elhunyt. A szülők megható sorokkal üzentek neki.

Kapcsolódó
„Te vagy a mi angyalunk!” – meghalt Cristiano Ronaldo kisfia
A portugál klasszis azt írta, csak kislányuk születése ad erőt nekik.

Egy éve írtuk meg, de most is feltehetnénk a kérdést: kik ezek a bogarak, amelyekkel kora tavasszal találkozunk, és úgy néznek ki, mintha hátul összenőttek volna? Egyfelől, nem is bogaraknak, hanem bodobácsoknak hívjuk őket, de ez is félrevezető…

Kapcsolódó
Mik ezek a feneküknél összeragadt bogarak?
Kora tavasszal lépten-nyomon belebotlunk a „vonatozó bogarakba”, akik mintha hátul összenőttek volna. Kik ők és miért csinálják ezt?

Katherine Heigl a 2000-es évek végén kezdte hangoztatni, hogy a Grace klinika forgatásán volt, hogy 17 órán át kellett dolgoznia. 2009-ben aljas kegyetlenségnek nevezte ezt a munkáltatói részéről, de egészen tavaly április közepéig kellett várni, hogy a sorozat egyik főszereplője is megerősítse a szavait.

Kapcsolódó

Tavaly ilyenkor az országgyűlési választás eredményeit elemeztük, csatateres riportunkban Makón jártunk utána, miért is taroltak ismét a kormánypártok, és hogy miért választották Lázár Jánost Márki-Zay Péter helyett.

Kapcsolódó
„Látszik, ugye, hogy miért szavazunk a Fideszre?! Mert ez az első párt, amelyik nyitottságot mutat a makói cigányság iránt. Szépen itt is ragadtunk mellette”
Makón kerestük az orbáni tarolás okát. Csatateres riport a Csongrád-Csanád megyei négyesből, ahol egyebek mellett kiderül, hogy „ez a kétharmad akkora sokk, hogy fogalmunk sincs, merre az előre”, meg az is, hogy „Lázár János itt nem képviselő, hanem rocksztár”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik