Szórakozás

A Grace klinika főszereplője több mint egy évtized után ismerte el, hogy Katherine Heigl nem hazudott a kegyetlen munkaórákról

Eric McCandless / Disney General Entertainment Content / Getty Images
Eric McCandless / Disney General Entertainment Content / Getty Images
Mindössze 13 évet késett vele.

Katherine Heigl a 2000-es évek végén kezdett egyre népszerűtlenebbé válni, miután több olyan kijelentést is tett, ami a szakmának nem tetszett. Ezeknek egyike volt az, miszerint a Grace klinika forgatásán volt, hogy 17 órán át kellett dolgoznia, mindezt 2009-ben aljas kegyetlenségnek nevezte a munkáltatói részéről.

A sorozat főszereplője, Ellen Pompeo a minap közel 13 évvel az említett elszólás után döntött úgy, hogy igazat ad Heiglnek. Mi több, szerinte ha most beszélt volna a kegyetlen munkaórákról, hősként ünnepelnék.

Emlékszem, Heigl mondott valamit egy beszélgetős műsorban az őrült munkaórákról, és 100 százalékig igaza volt. Ha ezt ma mondta volna, hősnek tartanák. De megelőzte a korát, nyilatkozott az őrült órákról, és természetesen jött az, hogy álljunk bele ebbe a nőbe, és nevezzük hálátlannak

– magyarázta a Tell Me podcast legújabb epizódjában.

Pompeo egyébként azt is elmondta, hogy tökösnek tartja egykori kolléganőjét, amiért ki mert állni magáért.

Az igazság az, 100 százalékig őszinte volt, és teljesen igaz volt, amit mondott. Tökös volt, amiért kimondta az igazat. Nem hazudott!

mondta a színésznő, aki egyébként máig forgat a Grace klinika stábjával, így örül annak, hogy a 2000-es évek óta változtak a körülmények.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik