Élet-Stílus

Rúzsa Magdi Horányi Juliról: Nem szerencsés nem elgondolkodva, hirtelen, indulatból lopással vádolni bárkit a médiában

RTL Klub és Lakatos Péter / MTI
RTL Klub és Lakatos Péter / MTI
Ennek ellenére nincs benne harag a kolleganője irányába.

Horányi Juli hétfőn az Instagram-oldalán beszélt arról részletesen, hogy úgy látja, Rúzsa Magdi új videoklipje az ő korábbi klipjének másolata. Az énekesnő vádjaira nem sokkal később Rúzsa is reagált, aki elismerte, akadnak hasonlóságok a klipek között, de ezeket véletlennek tartja.

Horányi későbbi nyilatkozataiban és a közösségi oldalán is hangsúlyozta, nem az volt a célja, hogy Rúzsa Magdit támadja, az üzenete a videoklipeket gyártó céghez szólt. Jelenleg ügyvéd vizsgálja a klip rendezőjével kötött szerződését.

Az énekesnők a Tények Plusz stábjának is megszólaltak az ügyben. Horányi Juli azt mondta, szerinte a gyártó cég által nemcsak ő, hanem Rúzsa Magdi is meg lett károsítva. Utóbbi más megközelítésben nyilatkozott a történtekről.

Nem szerencsés szerintem, hogy nem elgondolkodva, nem leülve, hirtelen, indulatból lopással vádoljunk bárkit is a médiában. Főleg úgy, hogy ennek nincsen megfelelő jogi alapja. Három darab hasonló hangulatú képkocka miatt nem lehet így nekiesni senkinek szerintem, főleg nem kollégák egymásnak. Ha ez így működne, én már az évek alatt nagyon-nagyon sok kollégát megvádolhattam volna, mert néha előfordul, hogy vannak hasonló hangulatú képkockák egy-egy videoklipben

– mondta a TV2 stábjának Rúzsa Magdi, hozzátéve:

Mindezek ellenére semmi harag nincs bennem a Juli iránt. Biztos vagyok benne, hogy ő is átgondolta már ezt az egészet. Biztos, hogy ő is látja, hogy tetszik, nem tetszik, de valahol mégiscsak nekem esett.

A klipek gyártócégét és gyártásvezetőjét a 24.hu is kereste az ügy kapcsán, de közölték, hogy nem kívánnak nyilatkozni.

Kapcsolódó
Plágiumvád: Eladó a kastély, ahol Horányi Juli és Rúzsa Magdi klipjét is forgatták
A mindkét klipet gyártó cég nem akar nyilatkozni az ügyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik