Élet-Stílus

Gáspár Győző: Bea az első csókunk után két hét gondolkodási időt kért

A showman úgy fogalmazott: kidobta őt az életéből.

Az Ütős Ötös legutóbbi adásában a Gáspár-család is versenybe szállt, a showman pedig egyebek mellett egy olyan történetet is felidézett, ami még a kapcsolatuk legelején esett meg velük Gáspár Beával. Mint mondta, éveken át voltak csoporttársak az óvodában, majd osztálytársak az iskolában is, így tartott attól, hogyan fogadja majd a közeledését a lány, akivel akkoriban barátok voltak. Gáspár Bea emlékei szerint nem izgult az első csókjuk előtt, mire Gáspár Győző rávágta, hogy nem, helyette „kidobta őt az életéből”.

Másnap szólt, hogy ő még két hetet kér gondolkodni. Gondolkodni akar, hogy akkor most mi legyen. Az összes plüssmacit visszaadta, az összes ajándékot visszaadta. Kidobott engem, és azt mondta, hogy neki két hét kell, 14 nap, hogy átgondolja, összeillünk-e, vagy nem

– idézte fel az esetet.

Arról nem esett szó, hogy Gáspár Bea végül kitöltötte-e a rendelkezésére álló 14 napot, az viszont nem titok, hogy hamarosan 30. éve lesznek házasok a showmannel. Az adásban azt is elárulták, hogy a karikagyűrűiket egyikük sem hordja, különböző okokból.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik