Élet-Stílus

Bella Ramsey elmondta, hogyan eszi a gabonapelyhet: nem térnek napirendre a netezők

Kirstin Sinclair / Getty Images
Kirstin Sinclair / Getty Images
Imádni való.

Bella Ramsey 2023 egyik legnagyobb fiatal sztárjává lépett elő a The Last of Us című sorozatnak köszönhetően. Az nlc.hu szemlézett egy interjút, melyet a színész Pedro Pascallal (a sorozat másik főszereplőjével) együtt adott egy amerikai újságnak. Reggelizési szokásaikról faggatták őket, pontosabban arról, mit ettek utoljára. Ramsey gabonapelyhet, tej helyett narancslével.

Az enyém kukoricapehely és korpa volt szárított eperrel… narancslével a tetején tej helyett. Egyszer nem volt olyan tej, amit megihattam volna, nem volt zabtej vagy mandulatej, ezért kipróbáltam a narancslevet még évekkel ezelőtt. Imádtam, és azóta is így eszem.

Van fényképes bizonyíték is, ki is borultak a kommentfolyamban a színész követői:

Kapcsolódó
A The Last of Us megtanít nevetni, miközben a világ elrohad körülöttünk
Befejeződött az HBO rekorddöntögető sorozata, a The Last of Us. A kilenc epizódot felölelő posztapokaliptikus történet lenyűgöző főszereplőivel, pompás világábrázolásával szinte elfeledteti, hogy egy videójátékból építkezett. Kritika.

Aki Ramsey eddigi karrierjére is kíváncsi volna ezek után, itt tud olvasni róla:

Kapcsolódó
Mindegy neki, hogy fiúnak vagy lánynak nézik, Bella Ramsey-t nem a címkék teszik különlegessé
Ki ez a 19 éves lány, akitől most a popkultúra-fogyasztók megőrülnek? A neve Bella Ramsey, egy videójáték tévésorozatos adaptációja miatt lett belőle egy csapásra globális sztár. De hogyan jutott idáig?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik