Élet-Stílus

Jeremy Renner balesete után az unokaöccse azt hitte, a színész azonnal meghalt a helyszínen

Renner az unokaöccsét próbálta menteni, amikor a héttonnás hókotrógép elkezdett felé csúszni.

A minap debütált az első interjú, amit Jeremy Renner a balesete óta adott. A színész január elején került életveszélybe, miután elgázolta a héttonnás hókotrója. Az utat takarította Tahoe-i otthonának felhajtóján, amikor elveszítette uralmát a jármű felett, ami elkezdett az unokaöccse felé csúszni. Renner a kézifék behúzása nélkül ugrott ki a vezetőfülkéből, hogy megállítsa a rokona felé tartó gépet, majd amikor megpróbált visszamászni a kormány mögé, a közel héttonnás hókotró maga alá gyűrte. A helyszínen rengeteg vért veszített, az adásban a szomszédja úgy nyilatkozott, a színész olyan komolyan megsérült, hogy még a koponyája fehérjét is látni lehetett.

A riportban Renner unokaöccse, Alex is felidézte a baleset napját. Ő azt mondta, hogy miután a hókotró áthajtott a nagybátyján, azt hitte, a színész azonnal meghalt.

Nem reagált semmire, amikor odarohantam hozzá, tudják… nem hittem, hogy életben van. (…) Rémisztő volt így látni azt az embert, akire felnézel. Aztán megmozdította a fejét, és vett egy hatalmas lélegzetet

– emlékezett vissza.

Kapcsolódó
Véres felvételeket osztott meg az ABC Jeremy Renner balesetének helyszínéről
A színész a balesetet követően biztos volt abban, hogy meg fog halni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik