Élet-Stílus

Véres felvételeket osztott meg az ABC Jeremy Renner balesetének helyszínéről

Dimitrios Kambouris / Getty Images
Dimitrios Kambouris / Getty Images
A színész a balesetet követően biztos volt abban, hogy meg fog halni.

Jeremy Renner január elején életveszélyes állapotban került kórházba: a színész a hókotrójával takarította az utat Tahoe-i otthonának felhajtóján, amikor elveszítette az uralmát a jármű felett. Ekkor a kézifék behúzása nélkül ugrott ki a vezetőfülkéből, hogy megállítsa az unokaöccse felé csúszó gépet, majd amikor megpróbált visszamászni a kormány mögé, a közel héttonnás hókotró maga alá gyűrte és áthajtott rajta.

Renner felépülése azóta is tart, a balesete óta először Diane Sawyernek adott interjút, ami ma este került majd adásba az Egyesült Államokban.

Az ABC több beharangozót is megosztott már az interjúhoz, a minap egy hétperces előzetest tettek közzé a Twitter-oldalukon, melyben véres helyszíni fotók is helyet kaptak.

Az a sok vér, az a rengeteg vér. És akkora fájdalmai voltak, és a hangok, amiket hallatott… annyi vér volt a hóban, aztán amikor ránéztem a fejére, úgy tűnt, mintha teljesen szétrepedt volna. Valami fehéret láttam, azt hittem, a koponyáját. Lehet, hogy csak képzeltem, de akkor azt hittem, azt látom

mondta az adásban Rich Kovach, Renner Taheo-i szomszédja, aki egy barátjától kért segítséget a balesetet követően, hogy életben tudják tartani a színészt, amíg a mentő megérkezik.

Renner az interjúban arról is beszélt, hogy miután kórházba szállították, biztos volt abban, hogy meg fog halni, ezért a telefonjába kezdte el gépelni az utolsónak vélt szavait, melyeket a családjának szánt. Egy ponton el is érzékenyült, és nem tudta folytatni a gondolatmenetét.

A színésszel készült teljes interjú április 6-án este 10 órakor kerül majd adásba az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik