Élet-Stílus

Zimány Linda: Készen állok egy kapcsolatra, csak nem szeretek kimozdulni

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Ismert emberként nehéz számára az ismerkedés.

Zimány Linda a Mokkában arról beszélt, komoly kapcsolatra és saját családra vágyik, azonban több minden akadályozza ebben: egyrészt szinte alig mozdul ki otthonról, másrészt ismertsége sincs segítségére  az ismerkedés során.

Nem annyira szocializálódóm, ezt vettem észre magamon az utóbbi időben. Eddig az volt, hogy magamat építettem, a munkámmal foglalkoztam; most már készen állok a kapcsolatra egy jó ideje, csak most meg nem szeretek kimozdulni. Ilyenkor mindig van egy ilyen kettősség, hogy menne ez már, csak ki kéne mozdulni.

Felidézte, hogy pár hetet Miamiban töltött, ahol azt vette észre, hogy sokkal nyitottabban viselkedik másokkal. Szerinte ez abból adódik, hogy a tengerentúlon nem számít ismert embernek, ezért nincsenek benne gátak. Itthon frusztrálja, hogy sokan felismerik őt, emiatt sokkal nehezebben oldódik fel.

Nem gondolom ezt így tudatosan végig, nem tulajdonítom ennek, de valószínűleg ezért van. Nem merek annyira nyitni meg ismerkedni

– mondta, majd elárulta, mi okoz még nehézséget számára.

Azért nehéz az ismerkedés, mert egy nagyon bensőséges kapcsolatra vágyom. Az utolsó kapcsolatom is ilyen volt egyébként, három és fél évvel ezelőtt. Azért az egy hat évig tartó kapcsolat volt, ami nagyon bensőséges volt, sokkal többről szólt, mint egy szimpla szerelem vagy tűz. Minden intim dolgot az életben megosztottunk egymással. Nekem ezt nehéz elérni ismerkedésnél, mert azt veszem észre, hogy sokkal felszínesebb és gyorsabb világban élünk, és azt érzem, hogy nagyon sok férfi megijed attól, amikor az ember egy kicsit mélyebben belemegy a dolgokba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik