TV2 / RTL Sajtóklub
Élet-Stílus

Mischinger Péter a Szorcsik Viki elleni peréről: Bízom benne, hogy akik velem voltak, kiállnak mellettem

Reméli, hogy a Farm VIP stábja és a műsorban szereplő hírességek is alátámasztják az igazát.

Mischinger Péter és Szorcsik Viki még tavaly, a Farm VIP forgatása alatt kerültek összetűzésbe, a színésznő testi- és lelki bántalmazónak nevezte a sportolót, akiről állította, fél tőle. Az egykori Exatlon játékos a szóban forgó adást követően nyilvános bocsánatkérésre szólította fel Szorcsikot, aki ennek nem tett eleget, így rágalmazási pert indított ellene.

A Jóban Rosszban színésznője a napokban a Reggeli vendége volt, ahol azt mondta, egyelőre nem kapott hivatalos dokumentumot a perről, ha viszont tényleg a bíróságon köt ki az ügy, ott is csak ugyanazt tudja elmondani, amit a műsorban is.

Mischinger most a Bors megkeresésére reagált Szorcsik kijelentésére. Reméli, hogy a velük forgató stábtagok és a műsorban szereplő más hírességek alátámasztják majd, hogy nem lépett fel agresszívan a színésznővel szemben.

Én hiszek én bízom az igazamban. Bízom benne, hogy azok, akik velem voltak, azok kiállnak mellettem. Mert én azt gondolom, hogy nem tettem semmi olyat, ami miatt mondanám, hogy ezt érdemlem

– magyarázta a sportoló, aki állítja, nem érzi úgy, hogy negatív lenne a megítélése az ismerősei vagy nézők körében. Mint mondta, több idegentől is pozitív visszajelzéseket kapott, a Borsnak adott interjúja előtt például egy idős férfi kívánt neki kitartást az ügyhöz.

Kamerán kívül hozzátette: lát esélyt arra, hogy peren kívül jussanak egyezségre Szorcsikkal, ha viszont erre nem kerül sor, magánvádas eljárásban harcol tovább. Mint mondta, kártérítési igénye nincs, és az sem célja, hogy megbüntessék a színésznőt, mindössze arra vágyik, hogy elismerje az igazát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik