TV2
Élet-Stílus

Szorcsik Viki a kommentelőkről: Rengeteg a frusztrált ember, akinek jólesik, ha ledobja a nyolcórás munkáját és belerúg egy vadidegenbe

Úgy véli, a sajtó hamis képet fest róla.

Szorcsik Viki ma a Reggeli vendége volt, ahol egyebek mellett arról is beszélt, úgy érzi, a sajtó hamis képet fest róla, ezt pedig nehezen viseli, ugyanis bizonyos cikkek alatt a kommentelők attól sem riadnak vissza, hogy a szeretteit szidalmazzák.

Amikor megjelenik egy olyan cikk, ami nagyjából 90 százalékban nem fedi a valóságot, akkor ugye ez azt hozza maga után, hogy alatta elindul egy kommentcunami. És ugye az a rengeteg frusztrált ember, aki él kis hazánkban, mikor hazaér, akkor neki valahogy jólesik, hogyha ledobja a nyolcórás munkáját és belerúg egy vadidegenbe. Ennek sajnos nagyon sokan áldozatul esünk, mármint közszereplőkről beszélek

– magyarázta.

A színésznő tavaly a Farm VIP-ben is szerepelt, de mint mondta, valójában nem olyan személyiség, mint ahogyan a műsorban ábrázolták. Úgy látja, negatív színben tüntették fel az adás összevágásakor.

Én nem vagyok egy összeférhetetlen ember, én nem vagyok egy olyan perszóna, amilyennek beállítottak, hiszen ha így lenne, akkor az elmúlt 18 évben én nem dolgozhattam volna számtalan televíziós produkcióban, nem vehettem volna részt számtalan színházi előadásban. Rengeteget dolgoztam, és rólam mindig szeretettel, és mindig úgy beszélnek, hogy visszavárnak, szeretnek velem együtt dolgozni. És jött egy ilyen műsor, aminek kapcsán olyan színben lettem feltüntetve, ami valójában nem én vagyok.

Szorcsik állítja, a reality bármely szereplőjéről lehetett volna olyan anyagot összevágni, amilyen róla készült. Mint mondta, nem is az zavarja, hogy ő vitte el a hátán a produkciót, szerinte az a probléma, ha az emberek a műsorban látottak alapján ítélnek meg valakit, majd kommentekben kezdenek gyűlölködni.

A műsorban szó esett a színésznő Mischinger Péterrel való összetűzéséről is: a Farm VIP egyik jelenetében Szorcsik testi- és lelki bántalmazónak nevezte a sportolót, aki nyilvános bocsánatkérésre szólította őt fel. Miután ez elmaradt, Mischinger rágalmazási pert indított a színésznő ellen. Utóbbi ezzel kapcsolatban azt mondta, hivatalos dokumentumot azóta sem kapott az ügyben.

Ha én akkor, abban a pillanatban úgy éreztem, hogy én félek valakitől, mert egy felfokozott állapotban voltunk, én ezért száz százalékosan vállalom a következményt, hogy igen, félek. Én félek az agresszív emberektől, félek attól, hogyha velem valaki felemeli a hangját, és mondjuk ő nem egy nő, hanem egy férfi, mert az számomra riasztó. Ha ezért valaki elmegy a bíróságra, vagy ebből pert akar csinálni, mert én félek tőle, én ott is ugyanúgy ezt fogom tudni elmondani, mert ez történt

– tette hozzá.

Ajánlott videó