Élet-Stílus

Mentő vitte kórházba Galambos Lajost

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Otthonában lett rosszul.

A Blikk csütörtök kora reggel arról számolt be, Galambos Lajost mentővel szállították kórházba Komárom-Esztergom vármegyei birtokáról. A lap kereste, de nem érte el a zenészt, így ügyvédjétől kértek tájékoztatást.

Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel, vagy megfelelő személyzettel. A mentősök aztán a kórházba szállítás mellett döntöttek. Hogy végül melyik kórházba vitték be, a székesfehérváriba vagy a tatabányaiba, egyelőre nem tudom, mert egy ideje én sem tudom elérni az ügyfelemet

– nyilatkozta dr. Csontos Zsolt.

Galambos Lajos egy ideje gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ami miatt 3 év 6 hónapos börtönbüntetését sem tudta megkezdeni.

Kapcsolódó
Galambos Lajos: Gyógyíthatatlan beteg vagyok
Orvosszakértő közölte vele a megsemmisítő diagnózist.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik