Élet-Stílus

VV Piros arra a kérdésre, miért vonzódik VV Barnához: Hiába kérdezitek, én sem tudom

RTL II
RTL II
Viharosan alakult a kapcsolatuk.

A ValóVilág 11. évadának egykori játékosa, VV Piros a minap közösségi oldalán válaszolt néhány kérdésre. Egy követője arra volt kíváncsi, a lány miért van úgy oda korábbi villatársáért, VV Barnáért.

Még mindig sokan támadtok azzal, hogy nekem hogy tetszhetett Barna, de még szerencse, hogy a szépség és a helyesség teljesen szubjektív, és mindenkinek más az ízlése. Annyira nem értem ezeket a kommenteket! Ha bárki tudná irányítani, hogy ki tetszik neki, vagy hogy ki felé vannak érzései, akkor egy iszonyatosan boldog világban lennénk. Nem lennének ekkora csalódások, nem lenne ennyi veszekedés, minden olyan egyszerű lenne. De nincs így, és szerintem ennek pont ez a csodája. Úgyhogy hiába kérdezitek, én sem tudom rá a választ. Valaki megérti, valaki nem

felelte korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében VV Piros, annyit fűzve még hozzá: „Még ha haragszom is rá, van jó oldala, hiszitek vagy sem.”

Egy későbbi sztoriban azt is bevallotta, mióta mindketten kiestek a valóságshowból, kamerákon kívül nem beszéltek még VV Barnával.

Kapcsolódó
„Tíz perce hívtál bohócnak meg szarkavarónak” – VV Barna és VV Piros élő adásban vesztek össze
VV Barna és VV Piros ugyan a ValóVilág tegnapi összefoglalójában remekül szórakoztak azon, mennyire kiborították VV Melinát a reality vezérlőjéből, a

Ajánlott videó

Olvasói sztorik