Élet-Stílus

„Tíz perce hívtál bohócnak meg szarkavarónak” – VV Barna és VV Piros élő adásban vesztek össze

VV Barna és VV Piros ugyan a ValóVilág tegnapi összefoglalójában remekül szórakoztak azon, mennyire kiborították VV Melinát a reality vezérlőjéből, a BeleValóVilágba már fagyos hangulatban érkeztek. VV Piros azt mondta, a felvételek után este átgondolt pár megjegyzést, amellyel VV Barna illette őt, és utólag arra jutott, hogy ezek rosszul estek neki.

A lány hozzátette, a kiesése óta van benne harag VV Barna irányába, arról fogalma sincs, hogy a srác hogy érez vele kapcsolatban, kamerán kívül ugyanis eddig nem beszéltek egymással, az ő oldalát pedig állítása szerint nem hallgatta meg, csak arra hagyatkozik, amit más kiesett villalakók mondtak neki.

VV Barna erre azt felelte, nem sokat beszélt az említett személyekkel, és neki semmi problémája nincs a mellette álló VV Pirossal, aki ekkor a szavába vágott, mondván:

– Á, nem, csak tíz perce hívtál bohócnak meg szarkavarónak. De ez amúgy teljesen normális, így köszönünk mindenkinek, nem?
– Én nem így köszöntem neked, szimplán nem tetszett az, hogy a Sajtinál próbáltál nekem bekavarni, ami szerintem szarkavarás

– hangzott a szóváltás, amit követően VV Piros emlékeztette VV Barnát, hogy a kiesése utáni interjúban megvédte őt, hiába mondta neki azt VV Sajti, hogy csúnyán beszélt róla.

Szó szót követett, az egykori villalakók viszont nem jutottak közelebb a köztük lévő ellentétek megoldásához.

Azért vagyok ideges, mert most már lassan eljutok arra a szintre, hogy nem tudlak elviselni, mert undorító vagy, és így ennyi

– jelentette ki VV Piros, mire a műsort vezető VV Merci arra kérte őket, hogy próbáljanak meg kedvesebben beszélni egymással.

Konszenzusra végül az adás végére sem jutottak. VV Piros felhozta, hogy bár VV Barnának fogalma sincs arról, mi történt vele azóta, hogy kijött a villából, beleszólt az Ollári Robival (azaz VV Robival) való kapcsolatába, illetve arra is megjegyzés tett, hogy a lány OnlyFans-ezni kezdett. VV Barna erre azt felelte, ő nem kötött bele semmibe, csupán elmondta, hogy szerinte ciki a ilyesmihez ugródeszkának használni a ValóVilágot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik