Élet-Stílus

Gaál Noémi: Biztos hiányzik majd a tévé, de most más dolgokra vágyom

TV2
TV2
Egzisztenciális gondjai egyelőre nincsenek, az elmúlt évtizedek munkájának köszönhetően megengedhet magának egy kis lazítást.

Február 28-án, azaz ma láthatják az ATV nézői utoljára időjárást jelenteni Gaál Noémit, aki távozik a csatornától. Mint mondta, hálás az ATV-nél eltöltött évekért, viszont nehéz időszak áll mögötte: elfáradt az évek óta elmaradó pihenések miatt, nemrég pedig betegeskedő édesapját is elveszítette.

Gaál most a Blikknek nyilatkozott arról, hogy érzi magát és mik a tervei a jövőre nézve.

Amikor az embernek egy ennyire közeli hozzátartozója távozik, átértékeli az életét. Ráébred, hogy muszáj változtatnia, és máshová helyezni a fókuszt az életében, mert nem bírja már sokáig azt a feszített tempót, amit eddig diktált. Az éveken át tartó napi 4-5 órás alvásoknak és a folyamatos stressznek lehetnek egészségügyileg is negatív hatásai, amit minimálisan én is érzek, és tervezek is felkeresni majd emiatt néhány orvost

– magyarázta a lapnak.

Mint kiderült, az időjóst a csatorna sem marasztalta. A vezetőség hasonló állásponton volt, így nagyon baráti, korrekt módon tudtak megegyezni a távozásról.

Gaál nem zárkózik el attól, hogy majd visszatérjen a képernyőre, ugyanis mint mondja, nem a tévés munka volt neki teher, hanem az egész csomag, amit le kellett raknia. Jelenleg a pihenésre szeretne koncentrálni, de ha szembe jön vele egy lehetőség, nyitottan áll majd hozzá.

Biztos hiányzik majd a tévé, de most más dolgokra vágyom. Jó lesz például megélni azt, hogy végre el tudok menni a párommal vasárnap délután kirándulni, mert lesz rá energiám. Anyukámnak is szüksége van most rám. (…) Egzisztenciális gondok egyelőre nem aggasztanak, az elmúlt évtizedek kemény munkájának köszönhetően ezt a kis lazítást megengedhetem magamnak

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik