Élet-Stílus

Papp Szabi: Valójában egy huszonéves hülye gyerek maradtam

TV2
TV2
40 éves korától kezdte el magát igazán jól érezni.

Papp Szabit a Sztárban Sztár forgatási szünetében interjúvolta meg a Bors. A Supernem zenekar énekese arról beszélt, noha február 19-én 47 éves lett, huszonévesnek érzi magát.

Eddig még nem sikerült felnőnöm, szóval kapkodni már nem fogok… Olyan lettem, amilyen, és szerintem már igy is maradok. Igazából negyvenéves koromtól kezdtem el magamat igazán jól érezni. Addig is elvoltam, de akkor valahogy minden más lett. Valójában én egy huszonéves hülye gyerek maradtam. Ugyanazok a dolgok szórakoztatnak, vagyis élvezem, hogy negyvenhét éves lettem. Nagyon nem érzem magam annyinak, de nem is foglalkoztat ez a kérdés.

A zenész elárulta, kislánya is hasonlóan vélekedik. „Megjegyzi, hogy egyáltalán nem úgy viselkedem, ahogy a korombéliek és nem is úgy nézek ki. Szerintem ez kedves tőle” – fogalmazott Papp Szabi, aki otthon nem olyan szigorú, mint a műsor zsűrijeként.

Persze azért próbálok következetes lenni, hiszen a két gyermekünket föl kell nevelni tisztességesen. Az a cél, hogy jó emberek legyenek. A mai világhoz elengedhetetlen, hogy azért egy kicsit komolyan is vegyük magunkat, de igyekszem a legkevesebb részt ráterhelni a családomra és a mindennapjaimra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik