Élet-Stílus

Jávorszarvas rúgott fejbe egy kutyasétáltató nőt Alaszkában

CBS News
CBS News
Össze kellett varrni a fejsebét egy alaszkai nőnek, miután kutyasétáltatás közben, hátulról fejbe rúgta egy megtermett rénszarvas.

Tracy Hansen a kutyáját, Gunnert sétáltatta február 16-án az alaszkai Anchorage-ban, amikor hirtelen hatalmas ütést érzett, majd egy pillanatra minden elsötétült előtte. A nő azt hitte, egy figyelmetlen bringás ütötte el, de egészen más történt – írja az NBC News.

Hansent egy megtermett jávorszarvas rúgta fejbe hátulról. Amikor a nő az első sokkból magához tért, érezte, hogy vérzik feje. Észrevette, hogy a szarvas, amelyik mellett nem sokkal korábban elsétáltak Gunnerrel, ott van a közelében, de még mindig nem gondolta, hogy az állatnak köze lehet a vele történtekhez. Egy autós azonban videóra vette a balesetet.

Kate Timmons épp arra autózott a családjával. A nő a járdán sétáló jávorszarvast kezdte el videózni, később vette csak észre, hogy az állat egy ember felé közelít. Kiabálni kezdett, hogy figyelmeztesse Hansent, de már túl késő volt.

Timmons és a családja az autójukba ültették Hansent és a kutyáját, majd kórházba vitték őket. Hansen fején csúnya seb keletkezett, melyet két öltéssel varrtak össze. A nő azt mondja, napokkal az eset után is gyakran tör rá fejfájás, de örül, hogy ennyivel megúszta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik