Élet-Stílus

Videón, ahogy a nő rátámad ügyvédjére a tárgyalóteremben

A wisconsini nőt azzal vádolják, hogy tavaly levágta szeretője fejét és péniszét.

Egy wisconsini nő – akit azzal vádolnak, hogy tavaly meggyilkolta szeretőjét –, hirtelen felindulásból rátámadt saját ügyvédjére a tárgyalóteremben.

Az esetről készült videófelvételen az látható, ahogy a 25 éves Taylor Schabusiness nyugodtan ül a Green Bay-i tárgyalóteremben, a bíró pedig azt javasolja a vádlott ügyvédjének kérésére, hogy tárgyalását két hónappal halasszák el – írja a New York Post.

A haladékot azért kérték, hogy bebizonyíthassák, a nő nem volt beszámítható a 2022 februárjában elkövetett gyilkosság idején – ám a döntésen láthatóan feldühödött Schabusiness a mellette ülő ügyvédjére veti magát, és könyökével, valamint megbilincselt csuklójával ütögetni kezdi a férfit. Egy biztonsági őr ezután földre teríti és lefogja a vádlottat, míg az meg nem nyugszik.

Schabusiness a vád szerint tavaly februárban metamfetamin hatása alatt halálra fojtotta, majd szexuálisan molesztálta szeretője élettelen testét, ezután pedig egy vödörbe tette a férfi kenyérvágó késsel levágott fejét és péniszét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

COURT TV (@courttvnetwork) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik