Élet-Stílus

Singh Viki: Sokan kérdezik, hogy 37 évesen hogy élem meg, hogy szingli vagyok. Nagyon jól!

TV2
TV2
Jelenleg élvezi, hogy egyedül lehet, de nem zárkózik el a szerelemtől.

Singh Viki a minap ünnepelte 37. születésnapját, amiről a Mokkában mesélt. Mint mondta, azt az életet éli, amit kislány korában elképzelt magának, és már az idő múlásától sem fél.

Most nagyon pozitív ez az időszak. Sokan kérdezik, hogy harminchét, mi lesz a gyerekvállalással, hogy élem meg, hogy szingli vagyok. Nagyon jól! Most ez a flow van, ebből építkezem. Baromi jó egyedül megélni ezeket a nagy felismeréseket. Tervezek tök egyedül utazni. Sose csináltam még ilyet, és most el akarok menni egyedül Párizsba. Ez az új évi fogadalmam a harminchetedik életévemre, ennek meg kell történnie, hogy egyedül utazzak. Ez is egy hatalmas belső utazás lesz, mert alapvetően mindentől félek, ami egyedül történik, és szerintem sokat fogok fejlődni egy ilyen út alatt is.

Az énekesnő élvezi a szingliséget, de ha bekopogtatna hozzá a szerelem, akkor nem lenne semmi rossznak az elrontója.

Ha jön és lekap a tíz körmömről, akkor úgyis lekap a tíz körmömről, tehát akkor nem fogom azt mondani, hogy nem. Ahogy alakul, de nem vagyok rágörcsölve, ami tényleg nagyon fontos különbség. Valahogy megértettem azt, hogy nem párkapcsolattól, gyerektől, családtól teszem függővé a boldogságom. Ennek a pillanatnak próbálok meg élni, és észrevenni a szépségeit annak, amit most élek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik