Élet-Stílus

A szülők tudta nélkül elvitte nyaralni egy hétre a rábízott gyereket a bébiszitter

Ezt nevezi élete legnagyobb hibájának.

20 éves volt és friss házas a TikTokon a @seenasyouasked néven posztoló nő, mikor Birminghamben a szomszéd házaspárt kisegítette néha azzal, hogy vigyázott az akkor kétéves gyerekükre.

Egy nap megkérdezték tőle, hogy hétfő éjjel tudna-e vigyázni a gyerekre, mert elmennének valahova. A nő azt mondta nem probléma, csakhogy egy pici azért volt: kedden reggel indult nyaralni egy hétre.

Valahogy félreértették egymást, mert úgy döntött, nem mondja le az útját Londonba, hanem magával viszi a gyereket.

El is mentek, minden rendben volt, de aztán kapcsolt, hogy a szülőket azért érdemes lenne értesítenie a hogylétükről. Nem tudta a telefonszámukat – mindig átmentek egymáshoz, ha akartak valamit mondani –, ezért képeslapot küldött nekik, hogy minden rendben, a gyerek is jól van.

A nyaralásnak vége lett, hazaértek a kocsival, a szülők pedig mosolyogva indultak a gyerekük felé.

Az anya azzal fordult a bébiszitterhez:

Annyira kedves tőled, igazán csodálatos! Mégis el kell mondanom: mikor azt mondtam, hogy jól van, úgy értettem, hogy akkor kedd reggel visszajövök és elmegyek érte. Nem azt jelentette, hogy vidd el nyaralni egy egész hétre!

Még szerencse, hogy küldött képeslapot, amiből tudták, hogy mi történt.

De tényleg nem volt harag, az anya még azt is hozzáfűzte a végén: „Nagyon jól éreztem magamat, kellemes volt kikapcsolódni egy hétre.”

@seenasyouasked #funny #story #parenting #babysitterfails ♬ original sound - SeenAsYouAsked

Ajánlott videó

Olvasói sztorik