Élet-Stílus

Nádai Anikó a legkisebb fiát is magával viszi majd a Házasodna a gazda forgatásaira

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Idén is elindul a gazdák társkereső reality-je.

Nádai Anikó a héten újra munkába állt az RTL-nél: Hajmásy Péterrel közös kisfiuk, Alex már féléves, Nádai pedig úgy döntött, belefér, hogy heti egyszer reggel hattól kilencig műsort vezessen a Reggeliben – a kommentelőktől elmondása szerint kapott hideget-meleget azután, hogy bejelentették, visszatér a képernyőre. Néhány hétig tavaly a ValóVilágot is vezette, az esti reality vezetésétől viszont decemberben visszalépett, hogy a gyerekeire tudjon koncentrálni.

Nádai a minap a Fókusz stábjának nyilatkozott. Mint kiderült, idén is lesz Házasodna a gazda, ez lesz az ötödik évad, amit ő vezet.

Az első kisfiam szinte ezzel a műsorral együtt nőtt fel, és ez a terv, ha marad a műsor végig, akkor Alex is ugyanúgy jönni fog velem. Patrikot is annak idején mindig vittem mindenhová, imádta a vidéki környezetet

– magyarázta a műsorvezető, aki a tavalyi évadot várandósan forgatta.

A riportban a műsor korábbi évadaiban szereplő gazdák közül is megszólaltak páran. Gergő gazda, azaz a kolumbiai dzsungelt is megjáró Múcska Gergő úgy fogalmazott, egyelőre nem nősült meg, de rajta van az ügyön és „úgy néz ki, jól áll”. Péter gazda tavaly kereste a szerelmet, és bár a reality-ben nem lelt párra, mostanra a műsornak hála találkozott egy hölggyel, akivel boldog. Misi gazdának ugyancsak komoly kapcsolata lett mostanra, és bár még az elején járnak, úgy érzi, megtalálta az igazit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik