Élet-Stílus

Nádai Anikó a szülés utáni munkába állásról: Szerintem el tudom dönteni, hogy mi a jó a gyerekeimnek

RTL
RTL
Féléves a kisfia, úgy gondolja, most már heti három óra munkát bevállalhat.

Csütörtökön visszatért a Reggeli stúdiójába Nádai Anikó, a műsorvezetőnek hat hónapja született meg a második kisfia. Ebből az alkalomból arról beszélgettek a műsorban, hogy melyik jobb a babának és az anyának: szülés után minél előbb munkába állni vagy addig maradni otthon a gyerekkel, amíg lehet.

Nádai Anikó a vita elején megosztotta saját tapasztalatait, ugyanis a kommentelők elmondták neki a véleményüket, amiért újra munkába állt.

Mindenki mást gondol ezzel kapcsolatban, és az emberek szeretik kifejteni a véleményüket. Már a tegnapi nap során, amikor kikerült a Reggeli közösségi oldalára az, hogy visszajövök dolgozni,  kaptam hideget-meleget egyaránt. Azt tudni kell elöljáróban, hogy én csináltam a ValóVilágot is, és a gyerekekre hivatkozva decemberben úgy döntöttem, hogy nem tudom vállalni. Hozzá szeretném tenni, és a kedves kommentelőknek is elmondani, hogy egy kicsit más jellegű ez a dolog: a ValóVilág egy éjszakai műsor, éjjel kellett dolgoznom, és nagyon sokat, nem csak egyszer egy héten, és nem reggel hattól kilencig, hanem kicsit többet. Az egy kicsit nehezebben volt összeegyeztethető a gyerekneveléssel. Viszont azt gondolom, hogy ez, hogy egy héten egyszer három órára bejövök dolgozni, ez belefér. Szerintem el tudom dönteni, hogy mi a jó a gyerekeimnek, és mi nem

– fejtette ki a műsorvezető az álláspontját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik