Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: purhabbal próbálta orvosolni férje impotenciáját

Ahogy minden héten, ezúttal is összegyűjtöttük, mely cikkeink érdekelték leginkább olvasóinkat pontosan egy évvel ezelőtt.

Szex, randizás, meglepetés: nagyjából így foglalható össze, mi izgatta legjobban olvasóinkat pontosan egy évvel ezelőtt. Például ez a sajátos házi praktika:

Egy impotenciával küzdő férfi és felesége úgy próbálták orvosolni a szex körüli gondokat, hogy különböző tárgyakat dugtak a férj húgycsövébe.

Kapcsolódó
Purhabbal próbálta orvosolni férje impotenciáját egy amerikai nő
A férfi pénisze valószínűleg soha többé nem fog működni.

Egy évvel ezelőtt egy Zoe Chaplin nevű tiktoker mesélte el a történetét, amiben kínos helyzetbe került egy előző esti Tinder randi után.

Kapcsolódó

Egy férfi a Németországban teljesített katonai szolgálatát követően szerette volna meglepni szüleit a hazatérésével, de végül inkább ő lepődött meg.

Kapcsolódó

Sokakat érdekelt tavaly, amikor Oláh Ibolya a Partizán POP műsor vendégeként a karrierjéről beszélgetett Gulyás Mártonnal.

Kapcsolódó
Oláh Ibolya nem fogja többé elénekelni a Magyarország című dalt
Geszti Péter, a dal szövegének szerzője megérti ezt.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a TikTok-csatornáján egy videót posztolt, amelyben a határkerítés szögesdrótjait vizsgálja meg. A videó alatt hallható szám címének fordítása egy trágár módon megfogalmazott, jövő idejű kijelentés a közösülési szándékról.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik