Élet-Stílus

Purhabbal próbálta orvosolni férje impotenciáját egy amerikai nő

PEDRE / Getty Images
PEDRE / Getty Images
Valószínűleg soha többé nem fog működni annak a férfinak a pénisze, akinek egy purhabos flakon csövét dugták a húgycsövébe, az impotenciája miatt.

Bizarr orvosi esetről számol be egy urológiai szaklapban megjelent tanulmány alapján a Sun című brit bulvárlap.

Az eset főszereplője egy impotenciával küzdő férfi, és a felesége, akivel úgy próbálták orvosolni a szex körüli gondokat, hogy különböző tárgyakat dugtak a férj húgycsövébe.

A 45 éves férfi és a felesége több tárggyal is kísérleteztek. Az utolsó alkalommal a nő egy szigeteléshez használt, nagyra táguló és megszilárduló hab flakonjának vékony csövét szemelte ki a feladatra. Csakhogy a csőből hab került a húgycsőbe és a húgyhólyagba.

A férfi fájdalommal küzdött, és egyre nehezebben vizelt, de három hétig halogatta, hogy kórházba menjen. Csak akkor szánta el magát egy orvos felkeresésére, amikor már vér szivárgott a péniszéből.

A férfit azonnal megműtötték. A húgyhólyagjából sikerült eltávolítani a megkeményedett habdarabokat, a húgycsövéből azonban nem. A férfi jelenleg a herezacskója mögött vágott nyílásba vezetett csövön keresztül tud vizelni.

Nem biztos, hogy a péniszét sikerül valaha helyrehozni, de lesz még műtétre szüksége ahhoz is, hogy a húgyhólyagját rendbe tegyék. Minderre azonban csak a pszichiátriai kivizsgálása után kerülhet sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik