Élet-Stílus

Pirner Alma A Konyhafőnök VIP-ről: A tollas állatok feldolgozása lelkileg nagyon megviselt

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Budapesti lányként nem volt ilyesmiben tapasztalata.

A szerdai részben Pirner Alma esett ki A Konyhafőnök VIP-ből, ennek okán kapott meghívást a Reggelibe, ahol arról mesélt, hogy odáig jutott, ameddig szeretett volna. Sok mindent tanult a versenyben, nemcsak a főzésről, de a stresszkezelésről, időbeosztásról is. Miller Dávid rákérdezett, min lepődött meg a leginkább magával kapcsolatban, amire így felelt:

A tollas állatok, tetemek feldolgozása lelkileg nagyon megviselt. Eszem egyébként húst, de én egy budapesti lány vagyok budapesti szülőkkel, nagyszülőkkel, tehát nekem nem volt része az életemnek soha az, hogy baromfiudvar, meg hogy elvágjuk a csirke torkát és feldolgozzuk. Az nekem nagyon embert próbáló volt lelkileg, amikor ott volt előttünk egy gyönyörűszép madár, és akkor indul az óra, azonnal kezdjük el tollazni, zsigerelni, és ötven perc alatt két ételt készíteni belőle… Ott nekem nagyon le kellett küzdeni ezeket a negatív érzéseimet. Nem azt mondom, hogy fóbiám van tőle, hanem mivel rengeteget kirándulunk, és sokat vagyok a természetben, én ezeket a madarakat élőben látom, és máshoz kötöm. Ez nekem nehéz volt. Túllendültem rajta, de volt, hogy sírtam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik